Το Παρόν και το Μέλλον της Διασφάλισης Ποιότητας στις Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού

Η Temos Hellas παρουσιάζει στο πλαίσιο διήμερου σεμιναρίου, τη σύγχρονη πραγματικότητα στον τομέα της Διασφάλισης Ποιότητας, των Διεθνών Προτύπων και Εγκυρότητας Συστημάτων Πιστοποίησης, για τον Ιατρικό Τουρισμό.

Ο οργανισμός Temos International Healthcare Accreditation (ΤΙΗΑ), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έκδοση των Νέων Προτύπων Διαπίστευσης, με την ένταξή του στο πλαίσιο διεθνούς αναγνώρισης-διαπίστευσης, από το Διεθνή Φορέα ISQua “International Society for Quality in Health Care”.

Τα νέα πρότυπα διαπίστευσης EiΜT/QiIPC V.1.0, τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019, για τους νέους πελάτες, καθώς και για όσους βρίσκονται σε διαδικασία επαναδιαπίστευσης. Με την ευκαιρία αυτής της μετάβασης, η Temos Hellas δίνει τη δυνατότητα γνωριμίας και με τα νέα πρότυπα στο πλαίσιο διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου, με στόχο να αναλυθούν:

  • η γενική δομή και οι απαιτήσεις των προτύπων EiΜT/QiIPC V.1.0
  • τα νέα σημεία-αλλαγές
  • το νέο ranking system
  • οι διαστάσεις του κεφαλαίου Βιωσιμότητα (Sustainability) – Εταιρική Ευθύνη
  • τα κρίσιμα σημεία αναφορικά με τη διαχείριση κίνδυνων (κλινικών & λοιπών)

Τέλος, θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο καθώς και αναφορικά με το δίκτυο της Temos International.

Για κάθε δύο συμμετοχές, θα παρέχετε μία επιπλέον συμμετοχή δωρεάν (3ο άτομο) για την εκπαίδευση. Για να δείτε το πρόγραμμα στα ελληνικά και στα αγγλικά, παρακαλώ πατήστε εδώ.

2019-01-15T10:01:57+00:00