O οργανισμός διαπίστευσης QHA-Trent τερματίζει την λειτουργία του και επιλέγει την Temos ως αντικαταστάτη

Έχοντας συμπληρώσει περισσότερο από μια δεκαετία δραστηριότητας στον τομέα της διαπίστευσης υπηρεσιών υγείας, ο οργανισμός της Μεγάλης Βρετανίας QHA Trent τερματίζει την λειτουργία του εξαιτίας των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που επικράτησαν το τελευταίο διάστημα. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του QHA, Elizabeth Brownhill και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Temos International, Δρ. Claudia Mika, ανακοίνωσαν σήμερα το σχέδιο μετάβασης για τους πελάτες του QHA στην Temos.

Σύμφωνα με την κα Brownhill: «Με βάση την ποιότητα των αναγνωρισμένων προγραμμάτων του ISQua / IEEA, καθώς και την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό μεταξύ της ηγεσίας των δύο οργανισμών, ο Οργανισμός Temos είναι εκείνος που θα αναλάβει τη διαχείριση των πελατών του QHA. Τα προγράμματα διαπίστευσης της Temos International κινούνται σε αντίστοιχο πλαίσιο αναφορικά με την ποιότητα, το περιεχόμενο και τους τιμοκαταλόγους με τα προγράμματα του QHA και, ταυτόχρονα, προσφέρουν επιπλέον καινοτομίες, όπως διαδικτυακά εργαλεία κ.ά. Εμείς στο QHA, δυστυχώς, βιώνουμε τις συνέπεις της πανδημίας COVID-19. Είμαστε, όμως, βέβαιοι πως οι πελάτες μας θα εξυπηρετηθούν με αποτελεσματικότητα και προστιθέμενη αξία από τον Οργανισμό Temos».

Για να διευκολυνθεί η μετάβαση των πελατών του QHA, οι επιθεωρητές του QHA θα συμμετέχουν μαζί με τους επιθεωρητές του Οργανισμού Temos στις επιτόπιες επιθεωρήσεις ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν εγκεκριμένοι επιθεωρητές της Temos International με σκοπό να πλαισιώσουν δυναμικά με την εμπειρία και τη γνώση τους την υφιστάμενη, υψηλών προσόντων, ομάδα επιθεωρητών του Οργανισμού. Η κα Brownhill και άλλοι εκπρόσωποι του QHA θα εξακολουθήσουν να είναι στη διάθεσή τους για να συμβουλεύουν τους πελάτες τους για όσο διάστημα απαιτείται έτσι ώστε να εξασφαλιστεί μια επιτυχημένη μετάβαση.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Temos, Δρ Claudia Mika, αναφέρει: «Η Temos και ο QHATrent έχουν μια ιστορία συνεργασίας. Όντας Ευρωπαϊκοί οργανισμοί, και οι δυο, πρεσβεύουν κοινές κουλτούρες ενώ τα πρότυπα μας εκπονούνται ακολουθώντας, αντίστοιχα, επιστημονική έρευνα και είναι απολύτως τεκμηριωμένα με βάση την επιστήμη και την πρακτική εμπειρία. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τους πελάτες του QHA και να τους συνοδεύσουμε, μαζί με τα περιφερειακά γραφεία μας, στο νέο τους ταξίδι Διαπίστευσης των υπηρεσιών τους με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών που προσφέρει ο οργανισμός Temos International. Οι πελάτες του QHA θα έχουν, επίσης, πρόσβαση στα οφέλη μας, όπως η Temos Alliance και η Temos Academy. Όλη η ομάδα της Temos υποστηρίζει την ηγεσία του QHATrent σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες του QHA και τους ασθενείς που υπηρετούν».

Κατά τις επόμενες εβδομάδες, οι εκπρόσωποι της Temos θα επικοινωνήσουν με τους πελάτες του QHA για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα διασφαλίζοντας τη συνέχεια της εγκεκριμένης από τον ISQua / IEEA διαπίστευσης, η οποία αποτελεί βασική απαίτηση για πολλούς πελάτες. Η συγκεκριμένη επικοινωνία θα δώσει την ευκαιρία στους πελάτες του QHA να γνωρίσουν τον Οργανισμό, ενώ η ομάδα της Temos θα μάθει περισσότερα για τις ανάγκες των πελατών του QHA.

H Temos ιδρύθηκε το 2010, εδρεύει στη Γερμανία και διαπιστεύει παγκοσμίως, υγειονομικές μονάδες, όπως νοσοκομεία, κλινικές, μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, οδοντιατρεία, κέντρα αποκατάστασης και αποθεραπείας, κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, οφθαλμολογικά κέντρα καθώς και διαμεσολαβητές ιατρικού τουρισμού, μεταφέροντας τεχνογνωσία και διεθνείς καλές πρακτικές επιδρώντας ενισχυτικά και καταλυτικά στις προσπάθειές τους για ανάδειξη και δραστηριοποίηση στη διεθνή αγορά.

Η εταιρεία Temos Hellas Ltd εκπροσωπεί κατά αποκλειστικότητα τον Οργανισμό Temos International σε Ελλάδα και Κύπρο, τα τελευταία 9 χρόνια, παρέχοντας αδιάλειπτα εξειδικευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στους παρόχους υγείας. Με πάνω από 25 παρόχους στην Ελλάδα διαπιστευμένους και υπό διαπίστευση συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάδειξή τους μεταξύ των διεθνών ανταγωνιστών και την επικύρωση της αξιοπιστίας και αριστείας του Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση χρειαστείτε, η ομάδα της Temos Hellas Ltd είναι στη διάθεσή σας.

2020-10-22T13:36:48+00:00