Η εταιρεία

Η εταιρεία2019-10-17T14:44:51+00:00

Ο οργανισμός Temos International Healthcare Accreditation (ΤΙΗΑ), με έδρα τη Γερμανία, ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί το Mοναδικό Διεθνή Φορέα Διαπίστευσης που επικεντρώνεται στην ποιότητα της διαχείρισης των διεθνών ασθενών αναφορικά με τις ιατρικές και μη, παρεχόμενες υπηρεσίες. Με παραπάνω από 14 τοπικά-περιφερειακά γραφεία σε όλο τον κόσμο, η Temos International εξυπηρετεί παρόχους υπηρεσιών υγείας και ασθενείς σε έξι ηπείρους.

Το σύστημα πιστοποίησης TEMOS ξεκίνησε το 2006 ως αποτέλεσμα της εμπέδωσης διεθνών αρχών της ποιότητας στη φροντίδα, της ζήτησης από τις διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες και γενικά τους stakeholders του Ιατρικού Τουρισμού προκειμένου για την αναβάθμιση της διαχείρισης διεθνών ασθενών σε νοσοκομεία, κλινικές και άλλους παρόχους υγείας σε όλο τον κόσμο. Έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη των κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιρειών Ασφάλισης Υγείας, εταιρειών Medical Tourism Facilitators, Assistance Companies, την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) και το Γερμανικό Κέντρο Αεροδιαστημικής (DLR).

Από το 2017, το σύστημα πιστοποίησης Temos βρίσκεται σε διαδικασία διαπίστευσης από το Διεθνή φορέα για την Ποιότητα στην Υγεία, ISQua και τον προσεχή καιρό θα αναβαθμιστεί σε σύστημα διαπίστευσης κατά Temos.

Ο οργανισμός Temos International Healthcare Accreditation βοηθά τις υγειονομικές μονάδες και τους διαμεσολαβητές ιατρικού τουρισμού να επιτύχουν υψηλότερα επίπεδα αποδοτικότητας έτσι ώστε να προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες στους διεθνείς ασθενείς και τους ιατρικούς ταξιδιώτες. Η Temos International ενθαρρύνει την καινοτομία και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες προσανατολισμένες στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του εκάστοτε πελάτη.

Με τη βαθιά κατανόηση των παγκόσμιων προτύπων ποιότητας και των πολιτισμικών διαφορών στις προσδοκίες γύρω από την εμπειρία των ασθενών, η Temos International δημιουργεί κλινικά πρότυπα, βελτιώνει τα κλινικά και μη κλινικά αποτελέσματα, ενισχύει την ασφάλεια των ασθενών και μειώνει τα κόστη για τη συνολική ικανοποίηση των πελατών.

Η δράση του οργανισμού Temos International από την ίδρυση του, συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία ενός δικτύου από τους πλέον αξιόπιστους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, στις διεθνείς αγορές.